Netwerkdag Toekomst voor ons Platteland

Op donderdag 15 februari 2024 organiseren we de Netwerkdag 'Toekomst voor ons Platteland' in het Parkgebouw Rijssen. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig hebt om deel te nemen.

Praktische informatie

Datum: 15 februari 2024
Tijdstip: Inloop om 09.00 uur - Einde programma om 16.00 uur
Locatie: Parkgebouw Rijssen

Welkom

We heten u van harte welkom op onze Netwerkdag 'Toekomst voor ons Platteland' 2024. Deze dag biedt ons de kans om samen na te denken over de uitdagingen en kansen die ons platteland te wachten staan. Verwacht geen directe antwoorden; het is een moment om ideeën en inzichten uit te wisselen. We nodigen u uit om actief deel te nemen aan de dialoog in de werksessies.

Gespreksleider Netwerkdag: Heleen Lansink-Marissen

Onze gespreksleider voor deze Netwerkdag is Heleen Lansink-Marissen. Ze zal ons deskundig door de gebeurtenissen leiden. Heleen is erg betrokken bij de toekomst van ons platteland. Samen met haar man Rogier heeft ze een melkveebedrijf in St. Isidorushoeve, een dorp in Haaksbergen. Door haar ruime ervaring in het leiden van gesprekken en het aanmoedigen van zinvolle betrokkenheid, brengt Heleen een bijzondere combinatie van kennis en enthousiasme naar onze Netwerkdag.

Hoofdspreker: Annelieke Verkerk

Annelieke Verkerk is een coach die samenwerkt met leiders, veranderaars, teams en organisaties. Ze houdt van processen waarbij verandering en transformatie centraal staan en heeft een talent voor het herkennen van onbenut potentieel. Ze ondersteunt wereldwijd duurzame en circulaire projecten.

Annelieke begrijpt dat mensen, organisaties en gebieden als levende systemen functioneren. Door haar praktijkervaring in leidinggevende functies bij de overheid en haar internationale werkzaamheden begrijpt ze hoe ze kan werken in complexe omgevingen en netwerken. Tijdens haar inspirerende toespraak neemt Annelieke ons mee in het thema 'Hoe blijven we heel'.

Programma

  • 09.00-09.00: Inloop en koffie
  • 09.30-09.40: Plattelandslied Troubadour
  • 09.40-09.55: Welkomstwoord door Bart Parmet
  • 10.00-11.15: Ronde 1 werksessies
  • 11.15-11.45: Koffie break (inloop theaterzaal)
  • 11.45-12.30: Keynote Annelieke Verkerk
  • 12.30-13.30: Lunch met streekproducten
  • 13.30-14.45: Ronde 2 werksessies
  • 14.45-15.30: Keynote Jantine Schinkelshoek
  • 15.30-16.30: Netwerkborrel en uitloop

Werksessies - onderwerpen

Schrijf u in voor twee rondes werksessies:

We houden zoveel mogelijk rekening met uw keuzes voor de werksessies. Aangezien we samen aan de slag gaan, is er per sessie een maximaal aantal deelnemers. Mocht de sessie van uw voorkeur vol zitten, nemen wij de vrijheid u ergens anders in te delen.

Het aanmelden voor de workshops is gesloten.