Woon jij in Overijssel en heb je een geweldig idee voor je buurt, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Of is jouw idee al in een gevorderde fase en wil je graag weten wat er financieel mogelijk is? Kom dan naar het FondsenFestival Overijssel!

Op vrijdag 17 november vindt van 13.30 tot 18.00 de tweede editie van het FondsenFestival in Overijssel plaats in de Trefkoele te Dalfsen. Er staat weer een mooi programma op de planning vol workshops en de mogelijkheid om fondsen te ontmoeten of met hen te speeddaten.

Tijdens de workshops leer je hoe je jouw perfecte projectplan schrijft, krijg je tips van fondsen hoe je het beste subsidie aanvraagt én kom je van alles te weten over crowdfunding of het schrijven van je eigen communicatieplan. Daarna kun je heerlijk struinen over de markt waar je onder meer in gesprek komt met fondsen, initiatievencoaches en andere partijen die jou verder kunnen helpen. Of maak kennis met andere bewonersinitiatieven en leer van hun ervaringen. Heb je toch meer behoefte aan een persoonlijk gesprek waar je projectplan goed onder de loep wordt genomen? Geef je dan op voor een speeddate met één van de fondsen.