100 Overijsselse Vrijwilligersprijzen uitgereikt

Gepubliceerd op

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor een fijne leefomgeving waarin iedereen mee kan doen. De provincie Overijssel waardeert en stimuleert de Overijsselse vrijwilligers en initiatiefnemers enorm. Om hen een podium te geven en ze te bedanken voor hun waardevolle inzet wordt, in bijna alle gemeentes van Overijssel, de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Ieder jaar worden er per gemeente vier vrijwilligers aangedragen die een extra blijk van waardering verdienen. Het werk dat zij verzetten is heel divers en zeer uiteenlopend. Zij doen dat vanuit hun eigen gedrevenheid en zonder daar iets voor terug te verwachten. Vandaag is de dag van de vrijwilliger. En vandaag worden de laatste Overijsselse Vrijwilligersprijzen uitgereikt! Dit jaar hebben onze gedeputeerden en provinciale statenleden weer 100 vrijwilligers mogen bedanken voor hun inzet in 2023. Op onze website kan je terugzien welke vrijwilligers we dit jaar allemaal hebben bedankt:

Gedeputeerde Tijs de Bree: “Hoewel er een kleine honderd vrijwilligers een prijs hebben ontvangen de afgelopen dagen, verdienen natuurlijk alle vrijwilligers lof. Via deze weg wil ik dan ook iedereen die vrijwillig een steentje bijdraagt aan/in onze provincie bedanken! Zonder jullie inzet zou Overijssel een stuk minder leefbaar, mooi en vitaal zijn.”

Alle vrijwilligers in Overijssel: bedankt!