Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. In onze mooie provincie kunt u stemmen op een van de 19 politieke partijen die meedoen. En uw stem doet er toe! De provincie speelt de komende jaren een belangrijke rol in de besluiten die over grote thema's worden genomen.

Woensdagavond om 21.00 uur sluiten de stembussen en daarna worden de stemmen geteld. Omdat de verkiezingen het feest van de democratie zijn willen we u uitnodigen om dit onder het genot van een hapje en drankje te volgen in het provinciehuis.

Live vanuit de Statenzaal zendt BNR Nieuwsradio doorlopend uit om verslag te doen van het verloop van de Overijsselse verkiezingen. Ook maakt de NOS via een live verbinding de Overijsselse exitpolls bekend, die live voor alle aanwezigen te volgen zijn.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst samen met de Overijsselse kandidaten bij te wonen. Als u de avond wilt bijwonen, waarderen wij het als u zich van te voren opgeeft. Dan kan via www.overijssel.nl/uitslagenavondVerwijst naar een andere website.

 

Datum:             Woensdag 15 maart 2023

Locatie:            Bestuurscentrum Provinciehuis, Luttenbergstraat 2 Zwolle

Tijdstip:            Inloop vanaf 19.30 uur, start van de avond 20.00 uur.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Ingrid Heijman - van Dijk